ture
BIKKLA TÚRÁK

Tó kerülő túra, 40 perc – 40 lej

Nagyjából 40 perc alatt megtudod kerülni a Gyilkos tót. Ez egy könnyű de talán a leglátványosabb túránk. Bárki könnyen teljesítheti és a kijelölt Fotó Pontnál elkészítheted a legtöbb lájkot gyűjtő szelfidet! Csak ne felejtsd el használni a #BIKKLA hashtaget.

Kis Cohárd túra, 1 óra – 55 lej

A tó mögött van egy szikla, ez a Kis Cohárd. Egy óra alatt kényelmesen feltudsz tekerni a lábához és vissza is érsz a BIKKLA kölcsönzőhöz. Ez a bátrak túrája, el fogsz ámulni, hogy mennyire jól mászik a BIKKLA, lefele pedig próbára teheted a bátorságodat!

Összevont túra, 1,5 óra – 75 lej

Többet akarsz? Megteheted mindkét túrát! Másfél óra alatt megkerülöd a Gyilkos tót és feltekersz a Kis Cohárd lábához. Ezzel a változattal többet látsz és teljesen leteszteled, hogy mit tud a BIKKLA. A kaland, a szórakozás és a boldogság benne van a pakliban.

Vezetett túra, legtöbb 4,5 óra – 200 lej

Olyan helyeket szeretnél látni amit más nem nagyon? Foglalj le egy vezetett BIKKLA túrát. Maximum 4,5 óra alatt körbetekerjük a Hagymás hegység leglátványosabb mountain bike útjait. A túra vezetőnk jól ismeri a környéket, s az a feladata, hogy jól érezd magad! A sár, a fáradtság és a boldogság a ház ajándéka!

*A vezetett túrát foglald le legalább 3 nappal korábban legkevesebb 4 fő részére. A túra maximális időtartama 4,5 óra.

rent
FOGLALÁS

 

 

 

A BIKKLA foglalásához kérjük, hívjon minket:

Phone2

+40 743 422 716

safety
BIZTONSÁG A BIKKLÁN

Azt szeretnénk, hogy biztonságosan BIKKLÁzz!

A sisak és a fényvisszaverő mellény viselése kötelező.
A BIKKLA elektromos bicikliket naponta ellenőrizzük, és minden alkalommal megjavítjuk, ha valami elromlik. Ha pedig javíthatatlan meghibásodás következik be, akkor kivonjuk a forgalomból.

A túraútvonalak jelezve vannak és elkerülik a veszélyes helyeket.

A BIKKLA bérléséhez szükséged lesz egy személyi igazolványra, és alá kell írnod egy saját felelősség nyilatkozatot. Kiskorúak csak szülői beleegyezéssel vehetik igénybe a BIKKLA szolgáltatásait.